Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА ДРАГ ДЕЙ 2010 - Сапарева Баня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    бе реални са времената ве как да не са
    кой би могъл да се усъмни
    пунто 1.4 дава 13,1
    алфа 145 твин спарк 14.5
    алфа турбо 12,08
    кво нереално има
    просто италианските коли са най бързите

Пунтото имаше време от 12.98

Айде понеже, колкото и упорито да си мълчим нещата ще излязат наяве Имаше маалко проблем с измервателната техника...Малко малко да речем, че тия 14-15-16секундни коли трябва да прибавят по 0.8-1.2 секунда за да се получат реалните им времена Да го кажа и по друг начин...Моето време, което е 16.64 най-вероятно е около 17.5-6 ...все пак аз съм изпечен драйвър и имам доста стартове с измервателна апаратура на 400метра и знам колко реално ми върви колата, колкото и да развивам кранчето на пропан бутана

Тук мога да добавя и времето на червената 155ца 2.0 8клапана на Wolfy, която и аз покарах и даде време от 15.54 нали никой от вас не вижда 1300кг. кола, която е 141коня с чип да даде време под 16сек...то легенда легенда ама чак пък толкоз Тя си даде реално около16.3-4сек, което ми се чини доста по реално...

Или пък Либрата на пруфа 15.9 е как да не си купи човек комби дизел

И т.н. и т.н...

Важното е обаче, че времената ще ги имаме официално и ще може да си се кефим

Абе купон голям
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• ейй па аз съм чупил рекорда , незнаех за последното време
      а времето що да не е верно
      познаха , валеше после спря исъхна , после пак валеше ....
      иначе беше ултра яко и кифтятя бяха супер с лютеничката и всичко
      който не е дошъл само може да си мечтае колко готино беше
      Last edited by WhitePower; d.m.y г., 22:50.
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• ее супер тогава значи някой път ще се пусна с орлин
        и ако го дръпна с тва време 12,9 където е дал
        поне ще съм наясно как ми върви талигата
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
          ее супер тогава значи някой път ще се пусна с орлин
          и ако го дръпна с тва време 12,9 където е дал
          поне ще съм наясно как ми върви талигата
          шефе ти си под 10 ка бе , аз викам направо да свикаме драгпауър с онова ти очукано псевдо голфче и да ги смачкаме , и да си затварят гаражчето че за нищо не стават

p.s ти що не дойде с бегачката
          Last edited by WhitePower; d.m.y г., 22:56.
          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• И аз очаквах да дойдете и онова 168 коньовото ХГТ да го видиме в действие.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Нещо,тука,някакви съмнения се прокрадват...еми,който не вярва,да беше дошъл да види,да докара кола,да я пробва...

Терминалната скорост на Бобо на 400м. е между 190 и 200 по GPS А на мен и на Добри между 160-170.При такива цифри,колко смятате,че трябва да е времето?Със сигурност е имало някакви отклонения от точността на апаратурата,но те не са фрапантни Да не говорим,че се пускахме по нагорнището ....

Бе,не вървят колите и това си е
              Mercedes ML 63 AMG 07'
              159 TI 2.4JTDm SW 09'
              156 2.0 20V Turbo
              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                Нещо,тука,някакви съмнения се прокрадват...еми,който не вярва,да беше дошъл да види,да докара кола,да я пробва...

Терминалната скорост на Бобо на 400м. е между 190 и 200 по GPS А на мен и на Добри между 160-170.При такива цифри,колко смятате,че трябва да е времето?Със сигурност е имало някакви отклонения от точността на апаратурата,но те не са фрапантни Да не говорим,че се пускахме по нагорнището ....

Добре сте си прекарали малко далече беше за мене , иначе колега ти кога ще си идваш към Хасково да спретнем една среща да я видим тази турбо алфа
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• което означава че ако се пускахме по нанадолното щяхме да дадем и по добри времена
                  за времената може да се базикаме но са изстински записани с апаратура, колкото и да не ви се вярва приемете истината че се бяха събрали най бързите коли на пистата и за това са такива резултатите
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                    Нещо,тука,някакви съмнения се прокрадват...еми,който не вярва,да беше дошъл да види,да докара кола,да я пробва...

Яко, значи карам 15 секундно GTV.
                    Представям си какво щеше да стане, ако бях махнал багажа, резервната гума, крика, гидорето и другите простотии и вместо с 3/4 резервоар карах с 10-ина литра.
                    14ка не ми мърдаше!

Ш'ъ вЪ скъсам 'сичките бе, мно'У съм брЪз!

П.П.
                    Всъщност, времената има ли ги записани някъде?
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Пунтото имаше време от 12.98

Айде понеже, колкото и упорито да си мълчим нещата ще излязат наяве Имаше маалко проблем с измервателната техника...Малко малко да речем, че тия 14-15-16секундни коли трябва да прибавят по 0.8-1.2 секунда за да се получат реалните им времена Да го кажа и по друг начин...Моето време, което е 16.64 най-вероятно е около 17.5-6 ...все пак аз съм изпечен драйвър и имам доста стартове с измервателна апаратура на 400метра и знам колко реално ми върви колата, колкото и да развивам кранчето на пропан бутана

Тук мога да добавя и времето на червената 155ца 2.0 8клапана на Wolfy, която и аз покарах и даде време от 15.54 нали никой от вас не вижда 1300кг. кола, която е 141коня с чип да даде време под 16сек...то легенда легенда ама чак пък толкоз Тя си даде реално около16.3-4сек, което ми се чини доста по реално...

Или пък Либрата на пруфа 15.9 е как да не си купи човек комби дизел

И т.н. и т.н...

Важното е обаче, че времената ще ги имаме официално и ще може да си се кефим

Абе купон голям
                      Абе пиле,това време което си дал е явно с попътен вятър,щото аз като ти гледах времената беше в некви ниски 17-ки,така ,че не се опитвай да плъзгаш шкуртката по пода.
                      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                        Абе пиле,това време което си дал е явно с попътен вятър,щото аз като ти гледах времената беше в некви ниски 17-ки,така ,че не се опитвай да плъзгаш шкуртката по пода.
                        Aaaa, гледал си в друга посока по това време - Вeнци направи доста стартове, най-добрият от които наистина беше 16.64. Лично го видях, стоейки до часовника или както му се казва на онова дето излизат времената на него.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Aaaa, гледал си в друга посока по това време - Вeнци направи доста стартове, най-добрият от които наистина беше 16.64. Лично го видях, стоейки до часовника или както му се казва на онова дето излизат времената на него.
                          Потвърждавам и аз видях такова време на VFTI
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Ехх ако имаше още малко попътен вятър, току виж и на 15 да бях паднал

Имам точно 2 17ки...едната е на първия ми старт и още едно време от 17.13 дадено на бензин ...Имам 3-4 времена под 17сек....16.64/16.88/16.93 нещо такова..

Иначе горе мисля, че казах за времената...Смятам че за 14-15-16сек. коли разликата е ок. 0.8-1.2 секунди....а за по-бързи предполагам е по-малко Аз не съм виждал кола 150коня, която е 1300кг. да дава 15.48..няма такъв филм...и изобщо времена под 16сек. са за правени алфички, а не за такива с чипове и филтри особенно пък ниски/средни 15ки...

Според мен понеже пистата беше под наклон, тоя чичка с пасата, която явно си нямаше грам идея какво е драг и беше ги бутнал уж за да компенсира...ама е станало голямо бутане..
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• Абе а втората гонка със 166цата включих четвърта и върнах газта преди финала и дадох 14.52 , т.е. времето щеше да падне още малко
                              sigpicex
                              147Q2
                              300bhp/606nm
                              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                                Абе а втората гонка със 166цата включих четвърта и върнах газта преди финала и дадох 14.52 , т.е. времето щеше да падне още малко
                                Колега нали знаеш историята на тази 166 -ца, момчето - Сашо се казва може и да не е знаел точно какво има под капака, запалил я е пробвал я е и беше решил да дойде да си направи кефа - еднственото, което е направено по тази кола е, че е минала на автомивка и е зареден бензин - както видяхте тя е с временна регистрация и си има цена за продажба в автокъщата му, той дори попита на колко об. развива мах. въртящ момент - мисля, че доста добре се представи за само няколко качвения зад волана
                                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
                                X